Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Narodno liječenje I dio - Kako se riješiti išijasa




        Ovo je narodno liječenje ,kako se nekad narod liječio od ove bolesti?Sve je prirodno  i sigurno zdravo.
 Protiv išijasa treba uzeti 25 dk žila žare,25 dk pirevine zv.zubača ili troskot(angelica sylvestris)25 dk žila aptovine,25 dk ljeskovine,25 dk žila od smrekovine,tako ide ako je korijen sirov,a ako je suh onda po 10 dk.

To staviti u 4 litra zdravog crnog lozovog vina i u čist zemljan sud i na vatru da se istiha do pola ukuha.Procijediti i u čiste staklenke sipati i dobro začepiti.Svaki dan popiti ujutro na česrce,prije ručka i prije večere po fildžan.

Uz ovo je hrana manje slana i zdrava od velike važnosti kao i stavljanje flastera na bolna mjesta po nogama koji će izvuči žutu tečnost iz tijela.

Kome je naporno sve ovo neka proba sa pijenjem tri puta na dan po čašu čaja od zobi,a svaka četiri sata oblažu se bolna mjesta oblozima od varene tople zobi.U tu svrhu napune se dvije kese zoblju, pa kad se uzavre ,onda redom na pomenuti način oblažu bolna mjesta.

Ali tu je i slijedeći lijek,natući positno dosta tamjana i izbockati iglom positno plavi pak papir (mavi-ćage),pa to politi dobrom rakijom ,zatim posuti tamjanom.To se metne na bolno mjesto da dobro prione za tijelo i kada se  zapeče ,onda opet treba onaj papir odozgo nekoliko puta politi dobrom rakijom .Na bolnome mjestu pusti neka stoji dokle god ne izvuče bol s tog mjesta.(Vrlo dobro je također kukove dobro namasirati "Algom" ili nekom sličnom pastom.Bolovi od ovog preparata brzo nestaju.)

ltags:iječenje išijasa,narodno liječenje,išijas kukobolja,.kostobolja,,bolovi u kukovima,nogama,liječenje narodno šijasa,išijalgije

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.