Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Lubenica i zdravlje

Nutricionisti u ljetnim danima podsjećaju da se veoma efikasno višestruko čišćenje organizma postiže konzumiranjem lubenicom, a ovakav način sezonske ishrane izvanredno čisti bubrege od višegodišnjih naslaga, poboljšavajući njihovu funkciju i utiče direktno i indirektno na čišćenje i bolju funkciju zglobova i kičme.Čišćenje pomoću lubenice omogućava i oslobađanje od viška soli u svim dijelovima organizma gde se ona sakupljala usljed prekomjerne upotrebe ili iz nekih zdravstvenih razloga.
Lubenica takođe čisti krvne sudove od masnih naslaga, a ovakav način ishrane pročišćava crijeva, pomaže normalizaciju mikroflore i uspostavlja PH ravnotežu krvi.
Stručnjaci ukazuju da je moguće da se na ovaj način oslobodi i pijesak iz bubrega, a ako neko ima kamen u bubregu, preporučuje se uzimanje i dvije kašičice limunovog soka i dvije kašičice maslinovog ulja tri puta dnevno na prazan stomak, jer je moguće da se kamen rastvori ili usitni i tako lakše izbaci.

tags:zdrava hrana,tdravlje ulazi na usta,lubenica i zdravlje,čišćenje organizma

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.