Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Multipla skleroza-MS

Multipla skleroza-MS:Naučnici su istraživali koliko Sunce djeluje na multiplu sklerozu,tako se sunčanjem povećava nivo D vitamina u organizmu koji znatno djeluje na ovu bolest tj. smanjuje rizik od multiple skleroze.
Iz iskustva bolesnih od multiple skelroze,onih koje je poznajem, se može zaključiti da moraju uvijek misliti na svoj imunitet,pojačati ga vitaminima i drugim eliksirima ,možda s medom,zatim more,banje dobro djeluju na ovu bolest.Jednom prilikom je osoba sa multiplom sklerozom koja je imala grčeve u nozi i otok noge pila šumeće tablete magnezijuma i za samo dva dana je došlo do smanjenja tegoba,grčevi su bili slabiji a otok je nestao.
Kod jedne osobe problemi su počeli tako što je noga otkazivala poslušnost i navodno da su ljekari otkrili da ova osoba ima MS već 20 godina ali se nije primjećivalo na osobi.
Osobe sa ovom dijagnozom imaju problema jer ne znaju gdje bi više išli da bi se spasili i zaustavili virus  koji ih proganja i svi oni imaju neka iskustva o ovoj bolesti.Navodno da u Nišu postoji osoba koja liječi ili zausutavlja napredovanje ove bolesti,neki bioenergičari se javljaju kako da mogu pomoći ovim osobama,medjutim dvije osobe koje su išle bioenergičarima kažu da im nije nimalo pomoglo.jedna od ovih osoba je išla kod četvorice bioenergičara,dok je druga osoba kod dva bioenergičara i ništa a novce su dali i to nisu bile jeftine terapije.
Ne treba se predavati ima ih koji su ponovno prohodali ili im je stanje bilo puno bolje ,bilo koja da je oblest u pitanju nema predavanja,treba se boriti.
Na primjer u jednom časopisu o zdravlju piše  ispovijest čitalaca gdje je čovjek sa ovom dijagnozom koristio fitoterapiju koristeći se biljnim mehlemom poboljšao je pokretljivost teško oštećenih udova i znatno ih ojačao te zaustavio razvoj bolesti i sada opet koristi fizikalne  teapije koje još više pomažu.Zatim u Holandiji rade tretmane refleksologijom ,za što je potrebno godinu dana da bi se vidjeli rezultati a tretamni se rade jednom nedjeljno i tako dalje.Ako imate neka saznanja o kakvom pomaku na bolje o nekom možda lijeku koji će zaustaviti napredovanje ove bolesti javite se i komentarišite svakako,pomozimo ovim ljudima,lijep pozdrav.

tags:multipla skleroza,MS,

1 comment:

  1. Uz određenu prehranu i vježbanje, može im se pomoći i putem tehnologije. Novi uređaji koji slušaju glas korisnika te mu tako olakšavaju život. Dovoljna je jedna glasovna naredba kako bi za svog korisnika otvorio vrata, upalio ili ugasio svjetlo, klimu, televiziju, teletext, promijenio kanal, birao željeni telefonski broj te mnogo više. Multipla skleroza

    ReplyDelete

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.