Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Lijek za smirenje

Pritisak u grudima,neko vam sjedi na prsima,kao teret od 10 kg i čest umor...Svako se prepadne i trči doktoru naravno.Pregled je prvo srca jer to je simptom kada srce ne radi kako treba.Uputnice za EKG,pritisak,ergometriju,nalazi krvi i na kraju sve bude u redu,a pritisak i dalje pritišće.Zatim se  javiti neurologu, rade se neke iglice, kada ubode iglom ko da zdrav zub vadi ,traži doktor živac  i ispravnost mišića.
Većinom svako izađe iz prostorije krvavih nogu,hehe ali nije strašno kako je opisano.
Onda se ide fizijatru i snimanje kičme i tu nešto ima ali nije to razlog pritiska u grudima.I nakon svih pretraga dobiva se uputnica kod neuropsihijatra i psihologa.
I tu leži zec.Dvije godine sam tražio spas za svoje probleme ,zašto se oni nisu riješili u prvom mjesecu ,je li neko bio nesposoban ili tako rade mehanički idu nekim redom koji pacijente satra,uništi,izmori.
Lijek za smirenje je riješio problem,ali može i bez lijekova neki su vozili biciklo,neki su ribarili ili se bavili nečim što vole,ipak može se povremeno uzeti lijek to je najbolje rješenje.Ko ne zna ništa od ovih sportova neka uzme lijek za smirenje,meni je pomoglo.

tags:lijek,smirenje,pritisak u grudima,

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.