Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Rozenkvarc kao lijek



Rozenkvarc je kamen bezuslovne ljubavi i mira te u život privlači nježnost, toleranciju, praštanje.
Ružičaste  je boje prozirne. Rozenkvarc je simbol nježne ljubavi, zato olakšava emotivne probleme i liječi srce. Budi u nama životnu radost, podstiče na vjernost i ljubav, jača smisao za ljepotu.Privlači i zadržava muške poglede.Pomaže pri uspostavljanju emocionalne ravnoteže, ljubavi, smirenosti, praštanja, ljubaznosti, samopoštovanja. Uz njega se lakše podnosi gubitak, stres, povrijeđenost, strah, ozlojeđenost, ljutnja. Pomaže kod slabosti organizma, umora, niskog pritiska, emotivnih i mentalnih problema. Štiti od štetnih zračenja u prostoru, posebno tehničkih uređaja, npr.kompjutera. Ne smije da se drži na suncu jer blijedi. Osvježava se pod mlazom vode a puni pored ametista ili gorskog kristala.

Kamen bezuslovne ljubavi i mira u život privlači nježnost, toleranciju, praštanje.
Duhovno - Donosi unutrašnji mir i ljubav prema sebi. Pomaže u kriznim razdobljima.
Psihički - Podsjeća nas na naše zaboravljene namjere. Obavezno ga nabavite ako ste u krizi srednjih godina. Ako ga stavite pored kreveta, u život ćete privući ljubav.
Fizički - Djeluje na srce i krvotok. Detoksifikuje jer poboljšava rad bubrega, podmlađuje i revitalizuje kožu. Pomaže kod Alzheimerove i Parkinsonove bolesti.
I zato nabavite sebi ili voljenoj osobi ovaj kamen koji će sigurno biti od koristi.Još neki savjetuju da se po kupovini ovog kamena kod kuće operete pet puta vodom kako bi bio čist od raznih energija ljudi koji su ga dodirivali prije vas.

tags:rozenkvarc,poludragi kamen,

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.