Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Menstruacija se normalizuje

Priča iz života: Kod problema neplodnosti žene se normalno jave ginekologu urade se testovi,pregledi i sazna se da nešto nije u redu.Tako je bilo i kod  žene koja je tema ove priče.Imala je krvarenje po dvije tri sedmice.


Dali su joj neke lijekove i to je kraj priče.Uz to je pila sve i svašta kantarionom se mazala i drugim uljima te pila neke čajeve dok nije naišla na čovjeka koji joj je ponudio čaj i tinkturu  za njen problem.Poslije otprilike mjesec dana ona se javlja i kaže mu:danas je 24. dan kako pijem caj i dosad hvala Bogu nisam imala nikakvo krvarenje van menstruacije, trebam sutra ili prekosutra vjerovatno dobiti, jer evo danas imam nesto kao roskastu krv.Sajetovano joj je da pije terapiju  sve dok nema jako krvarenje,poslije da napravi pauzu dok ne prestane menzes.Poslije će samo pred menzes 
na 4-5 dana piti ovu terapiju  kako bi se menzes uredovao.Tako će sa ovom terapijom ona imati redovne menzese sa normalnim krvarenjem i nadati se uz Božiju pomoć da će imati potomke.

tags:neplodnost,menstruacija,terapija,prirodno,čaj i tinktura,

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.