Pretplatite se na našu you tube stranicu koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd.

Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer razne teme je sadržavaju.
https://www.youtube.com/channel/UCy8Hde7OVnKbm4MX-qOvYuw

Popular Posts

Sigurna kupovina preko Iherba ono što vama treba je tu sa povoljnom poštarinom od 4 dolara te popust na veće iznose od 10 % https://www.iherb.com/?rcode=ARS0464

Narodno liječenje ljekovitim biljem Narodno liječenje pomaže.Ovo liječenje ne zahtjeva  znanje iz medicine,ali oni iskusni znaju mnogo i o tome,iako su večina njih jedva sa srednjom školom.Stare bake koje nisu nikome zanimljive imaju tajne recepte za koje bi mnogi  nazovimo ih travari dali mnogo novca.Zašto?Zato što ti recepti liječe zasigurno određene bolesti i to bolesti koje medicina još nije dokučila.Kako te stare bake znaju toliko o liječenju bolesti ,a medicina još skoro u povoju .
Zašto medicina ne vjeruje u ljekovito bilje ili vjeruje ali kriomice ili nema od toga novčane koristi.Sve je više onih koji su se izliječili od neizliječivih bolesti prirodnim putem.
Ja  priznajem medicinu i liječim se medicinom,kao i moja porodica.Ali bih volio gledati kako onaj travar sarađuje sa doktorom medicine u liječenju nekog bolesnika ,kako to da postignem?Znam da je to skoro neizvodljivo,iako ima onih koji  su fitoterapeuti a i doktori su medicine,i tu se malo kao osjeća saradnja,ali opet su tu neke hemije u tim lijekovima ,bobice na bazi koprive-žare a bijele kao stiropor i tako i izgledaju ,ipak tu nije sama priroda,žara je zelena,ali opet ima pomaka na bolje.Nada postoji.Na kraju tu su mnoge biljne apoteke i eto pomaka.
Odem ja i onoj baki kada osjetim da mi treba neki čaj ili  ako mi  medicina nije pomogla.Šta češ, svi idu i onim i ovim,pa gdje mu  ko pomogne.Važno je zdravlje ,jer kada nešto boli, onda  čovjeku nije ni do čega.


tag:narodno liječenje ljekovitim biljem,stare bake liječe bolesti,medicina ne vjeruje travarima,fitoterapeuti i doktori,

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.