Pretplatite se na našu
you tube stranicu
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Neplodnost III dio

Neplodnost:Ovo do sada što je opisano o neplodnosti je opisano djelovanje jednog prirodnog lijeka
Ovim putem želimo da pomognemo parovima(za sada samo savjetima) koji su uporni u liječenju svoje neplodnosti.Mora se pokušavati iznova i iznova dok se ne dođe do cilja.Nijedan lijek nije čarolija.
Znamo neke parove koji su oko deset godina tražili lijek za ono što sada imaju.Opet nekome to uspije iz prve.Ima bezbroj lijekova za neplodnost,i svaki je nekome pomogao,znači treba svako naći svoj lijek,on je tu negdje. 
Da se podsjetimo ranijih dijelova.Recept koji se koristi je dobar za neplodnost,ciste na jajnicima,čišćenje ženskih organa i inače je dobar za komplet organizam, jer ga oslobađa od svih nečistoća,uspostavlja redovnu menstruaciju i kako jedna žena kaže:"Osjećam se puno mlađe". 
Savjet partnerima:Prije odnosa je potrebno opuštanje.Najbolje je uz laganu muziku s partnerom popiti čašu dobrog crnog vina ili na neki drugi način se opustiti.Žena bi trebala prije odnosa da masira stomak nekim uljem za opuštanje mišića(matičnjak) itd.
Dok, poslije odnosa ,je potrebno ostati ,ležati u krevetu što duže. Ovo su dobronamjerni savjeti,a nekome su već pomogli. Sretno!Poruke slati na omangogle@gmail.com


label:neplodnost,ljubav,beba,vino,lijek za neplodnost

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.