Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Ešerihija Koli (Escherichia coli)


Ešerihija koli,ovo je jedna bakterija koja dosađuje nekome počesto a neko i ne zna šta je to.Postoji više načina kako ova bakterija dospije u urinarni trakt.


 U večini slučajeva infekcija dolazi iz fekalija tj. našeg izmeta.Kod žene bakterija se mnogo brže i lakše širi  nego kod muškaraca.Da ne bi duljio ,ima dosta tih prirodnih lijekova kao i medicinskih u apotekama.Kako kome valjaju i jedne i druge.Svjedok lsam sjemenkama od dinje,da su dobre u uništavanju ovih bakterija Ešerihije.Pravi se ovako:Uzme se oko 40 sjemenki i istuca,ne mora biti na sitno,ostavi se u pola dece vode ili šoljicu za kafu,i tako da prenoći,sutra se kuha da uvrije za jednu trećinu.Procijedi se i pije se pola ujutro i pola uveće.Za 4o dana bakterija ešerihija nestane.Prirodnim putem smo se riješili te dosade.Ovo" možda"neće svakome  pomoći,ili je možda uzrok da se osoba opet u toku liječenja inficirala ovom bakterijom.treba se paziti fekalija kao i ldrugih stvari,analni seks,prljave ruke i td,znači moramo biti čisti u svakom datom trenutku.Nastavak uskoro.


tags:ešerihija koli,ešehrija,bakterija ešerihija žene napada Ekoli lijek za ovu bakteriju

2 comments:

  1. moja mama je sa Ešerihijom kuburila godinama, čula je negdje da je zob dobra i probala je i Ešerihije više nema istina 100% navece se potopi u vodi zob ujutro se prokuha kao caj i po malo se pijucka slagacu oko 30-tak dana. probajte

    ReplyDelete
  2. Ja isto imam problema sa tom bakterijom, ali koristim dosta prirodnih pripravaka koji mi ublažavaju bolove pa se nadam da ću s time to moći izliječiti

    ReplyDelete

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.