Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Kada je jetra napadnuta IV dio

Jetra:Vršio sam više potraga za nekim jednostavnim lijekom ,koji bi pomogao u liječenju jetre,tačnije kod oboljele jetre ili težeg oboljenja jetre ,pa i ciroze jetre.Ovaj lijek je veoma jednostavan i mnogi bi rekli da je to bez veze,ali ima itekako veliki uticaj na jetru,samim tim što je autor ovog recepta sam Brojs,ali sve ove  informacije nisu njegove.Uzme se šaka sirove oguljine krompira i 4 dl vode kuha se zajedno 4 minute.Hladi se 10 minuta i već je spremno za piti.Pije se dva puta po jedna šolja dnevno ,i to na gutljaje.Uz ovo ide i obloga na predio jetre,od lista kelja.Prvo se mladi list kelja staklenom bocom ispegla ,zatim se namaže tj. namasira predio jetre(desna strana tijela od pola stomaka do desne bradavice , lijevo do sredine rebara i dio ispod pazuha desne ruke.Ovaj dio se masira u pravcu kazaljke na satu 36 puta odjednom,može svaki dan ,dlanom desne ruke.Za masažu koristiti isključivo kantarionovo ulje.Ovo je meni pomoglo ,pa probajte i vi.A i  zdravoj jetri je potrebna pažnja.


tags:jetra bolesna,liječenje jetre prirodom,prirodnim lijekovima,ljekovitim biljkama liječim jetru,prirodno liječenje jetre

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.