Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Kakve su vam kosti?





Kosti  se moraju uzgajati kao biljka.Imam slabe kosti,sastav kostiju je nikakav,šta da radim?Ima savjeta bezbroj.Čovjek bi mogao sebi pomoći kada ne bi bio lijen.Osim kada baš zagusti,i onda pomagaj doktore,brate...Evo nekoliko recepata i savjeta:
Ovo sam saznao od jedne gospođice koja je imala bolove u kičmi i slabe kosti,bila je u lošem stanju.
Kretanje je nju ubijalo.Kaže sada je druga osoba.Pet godina pije čaj koji se pravi ovako:U 0,5 litra vode sipati ravnu kašiku žalfije suhe,da kuha 3 minute.Žalfiju izvaditi a staviti druge trave,i to prstohvat matičnjaka,nane i kantariona žutog.To ne treba da kuha,za 10 minuta procijediti i piti u toku dana na gutljaje.Nema dizanja tereta,usisavanje je zabranjeno,i dr. što zahtijeva teži rad.Masaže raznim uljima,po  svim dijelovima tijela.Najbolje je maslinovo ulje,kantarionovo ulje,ćurekot piti po receptu,on je malo skuplji, ali se po malo i pije.Nema ništ apreko noći,to su bajke,zato ne mislite na vrijeme i liječite se.
Čaj od sjemena piskavice je dobar za kosti.Piti po receptu gdje nabavite.I tako, toga ima još,ali za sada toliko.



kosti bole,masaža kostiju,upalal kostiju,ćurekot,žalfija,masaža kičme,tijela

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.