Pretplatite se na našu
you tube stranicu
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

/epilepsija/ - stari običaji liječenja i bajanja izumiru


Zašto današnji svijet manje vjeruje u liječenje koje se koristilo još od davnina?
Dobro i ja vjerujem u doktore,ali nije svaka bolest da se odmah ide doktoru,ili možda tamo niste našli lijek za vas,nisu ni oni svemoćni.Tada idete dalje,u potragu za lijekom.Nemojte odustati,nikako.
Ali ono što mislim da je bezazleno,to jest da mi ne može naškoditi ,isprobam taj stari lijek ili bajalicu i vidim da li djeluje ili ne.Ako ne ,nikom ništa,a neće to svakome ni da djeluje.Samo ,ako ipak nekome i pomogne,znači ima tu nešto,Božje davanje,kako kaže naš narod.


Na primjer,za liječenje epilepsije se nekada koristilo bajanje i lijek zajedno.
Za ovo sam bio svjedok nekoliko puta,kada je osoba bila izliječena od epilepsije sa tri terapije.Terapija taje pet minuta a radi se za vrijeme mladog mjeseca.I tako jednom mjesečno traje liječenje.
A za promatraća sama izvedba bajanja je bila čudna,jer bi doktori ovakvo liječenje odbacili a za one koji su ozdravili ili to sve vidjeli, još više vjeruju u stare običaje liječenja.Ako još niste našli lijek,vrijeme je  da učinite nešto za svoje zdravlje ili zdravlje vaših najdražih.

Tags:epilepsija,lijek,bajalica,

liječenje epilepsije,epilepsija kao bolest,kako sam izliječio epilepsiju,liječenje narodno  liječi epilepsiju

1 comment:

  1. ja vjerujem u narodno liječenje,mom prijatelju je pomogla jedna osoba i evo ga zdrav.

    ReplyDelete

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.