Pretplatite se na našu you tube stranicu koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd.

Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer razne teme je sadržavaju.
https://www.youtube.com/channel/UCy8Hde7OVnKbm4MX-qOvYuw

Popular Posts

Sigurna kupovina preko Iherba ono što vama treba je tu sa povoljnom poštarinom od 4 dolara te popust na veće iznose od 10 % https://www.iherb.com/?rcode=ARS0464

Kad mokraća stane
            Ovaj stari lijek može uvijek pomoći kod ovog problema.Nerijetko se dešava ovaj problem kod muškaraca koji imaju problema sa prostatom ali i kod prehlada donjeg stomaka idr.Uzeti komušine od graha 25 grama ili 3-4 dkg žica od mladog svježeg graha(pasulja) da se kuha u dva litra vode dok se ne uvrije na pola.Pije se ujutro na česrce  i prije spavanja  po šoljicu,a preko dana svako pola sata po gutljaj.
Slično djeluje i suhi  list breze od 1 dkg prelije se sa pola litra vrelog vina i 2 kašike meda da se kuha zajedno 15 minuta.Uzima se tri puta po šolju dnevno ,a između tog vremena po kašiku supenu svaki sat.

tags:Kad mokraća stane,komušina graha-pasulja,lijek za mokraćne kanale,prirodno liječenje mookraćnog mjehura i zastoja mokraće

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.