Pretplatite se na našu
you tube stranicu
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Meki liječi III dioNegdje sam čitao da i slika Mekija može da posluži za liječenje,pa iz tog razloga a mislim da se neće ljutiti naš liječnik Meki preuzmite sliku ili je gledajte počesto kako biste iscijelili vaše zdravstvene probleme.
Kaže jedna forumašica da je njena susjeda stavila kao oblog na bolno mjesto sliku Mekija i do ujutro je bol prošla te na tom mjestu je više nikada nije bolilo.Ko ne vjeruje ne mora,ovo je samo  preneseno.
Mnogi su ga pratili i po R Hrvatskoj i dalje,danas je jedna gospođa pred narodom u punoj Zetri rekla da je Meki izliječio karcinom jajnika i metastazu jetre,pokazuje nalaz prije i poslije a Mekijev menađer čita nalaz.Svi smo svjedoci tome.Tada se dogodila mukla tišina i onda  nezapamćen aplauz.
Evo poklon fotka i liječite se.Bolje je probati nego cijeli život se misliti šta bi bilo da sam bio-la tamo.Marokanski icjelitelj Mekki Torabi
.

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.