Pretplatite se na našu
you tube stranicu
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

MiloduhHyssopus officinalis - miloduh je  poznat kao veoma korisna i ljekovita biljka. 
Na prvom mjestu  koristi se kod bolesti pluća, posebno kod hroničnog bronhitisa, bronhijalne astme, noćnog znojenja izazvanog tuberkulozom pluća, zatim protiv grčeva u grudima, kod prekomjerne sluzi u crijevima, slabosti probavnih organa, žutice, prehlade, kao sredstvo za ispiranje grla i dr.

Zatim u narodu kažu da  iscjeljuje stare emotivne traume, povezuje nas sa energijama podsvesti, ublažava strahove, djeluje i kao zaštitničko sredstvo protiv energetskog vampirizma.
Sjećam se da se u ratu koristilo kao sredstvo protiv straha djeca su nosila u odjeći ili im se pravila narukvica od cvijeta miloduha oko ruke.
Osim ovog miloduha postoji još jedan miloduh to je u stvari selen nisu nimalo slični niti služe za iste bolesti.Ovaj put se radi o miloduhu plavog cvijeta ,dok je onaj drugi žutog cvijeta i raste do 2 m.

tags:miloduh,

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.