Pretplatite se na našu
you tube stranicu
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Kako se riješiti alkoholizma?Prirodom se može izliječiti ovisnost o alkoholizmu.Nisam probao  niti znam nekoga o je probao,ali  sam saznao da djeluje od meni nepoznate osobe.Te iz tog razloga objavljujem ovaj post.ako je moglo nekome pomoći možda pomogne i drugom.Radio se o čajevima kloji su piju svaki dan.čaj od matičnjaka se pije tri puta dnevno.
Uz ovo ide tinktura od kopitnjaka-konjsko kopito,tako što se sipa u jedan litar ljutog alkoholnog pića koje je omiljeno onom koji se liječi,8 kašika isjeckane na sitno kompletne ljekovite biljke kopitnjaka ,kada bude u cvijetu.Potrebno je da se tinktura uredi ,znači da bude na toplom mjestu najmanje tri sedmice uz povremeno mućkanje.
Piti ovu tinkturu svaki dan po pola dece.Ovdje je potreban oprez jer kopitnjak je ljekovit u manjim količinama dok je otrovan u većim količinama.
Eto, valjda će nekome biti od koristi.A opet ako bi neko htio da izbjegne ovaj lijek- tinkturu,potrebno je da probaju sa jednom kašikom crvene aleve  paprike (začin za hranu)koja se sipa u čašu sa deset kašika vinskog sirćeta i pije se dnevno po nekoliko kapi  (3-4) prije jela.Ovo barem nije otrovno a opet kažu da pomaže..

tags:alkohol,ljekovite biljke,

1 comment:

  1. The no deposit bonus on Casino Moons is not cashable !!
    Which code do you refer to actually?

    ReplyDelete

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.