Pretplatite se na našu you tube stranicu koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd.

Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer razne teme je sadržavaju.
https://www.youtube.com/channel/UCy8Hde7OVnKbm4MX-qOvYuw

Popular Posts

Sigurna kupovina preko Iherba ono što vama treba je tu sa povoljnom poštarinom od 4 dolara te popust na veće iznose od 10 % https://www.iherb.com/?rcode=ARS0464

Čaj za duži život

Čaj od ovih ljekovitih trava pomaže da se oslobodite suvišnih kilograma.On doprinosi rastvaranju masnoća,predupređuje razvijanje skleroze, čini krvne sudove elastičnijim i od njega prestaje dosadno zujanje u ušima i vrtoglavica.Također pomaže u regulaciji krvnog pritiska i čuva nas od udara.pravi se ovako:
 -100 g cvjetova kamilice koje ćete usitniti, 
  -100 g trave kantariona, 
  -100 g cvijeta smilja, 
  -100 g brezovih pupoljaka 
i dobijenu mješavinu cuvajte u tegli od tamnog stakla sa dobrim zatvaračem.
 Prelijte jednu supenu kašiku ove  mješavine sa pola litra kipuće vode. Pustite da odstoji 20 minuta, a zatim procijedite. Pije se po jedna čaša toplog čaja na česrce, prije ručka na 20-tak minuta i pred samo spavanje Poslije toga se ništa ne pije i ne jede do ujutro.Ova terapija se radi jednom u pet godina.Mogu se nabaviti ove trave u apotekama i nije neki problem sve ovo napraviti i istrajati.


tags:čaj,duži život,recepti,

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.