Pretplatite se na našu you tube stranicu koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd.

Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer razne teme je sadržavaju.
https://www.youtube.com/channel/UCy8Hde7OVnKbm4MX-qOvYuw

Popular Posts

Sigurna kupovina preko Iherba ono što vama treba je tu sa povoljnom poštarinom od 4 dolara te popust na veće iznose od 10 % https://www.iherb.com/?rcode=ARS0464

Kihanje


Kihanje:Postoje tvari koje gotovo redovito izazivaju kihanje ako dođu u dodir s nosnom sluznicom: papar, paprika, duhanski prah.
Kihanje mogu izazvati mnogi uzročnici, a najčešći je prehlada ili kako se još naziva, nosni katar, hunjavica, kihavica. Nadražaj koji dovodi do kihanja, a nije dovoljno jak, može se pojačati gledanjem u jači izvor svjetla: u sunce ili žarulju. Kihanje može biti
izazvano i nadraživanjem vanjskoga slušnog kanala, »kopkanjem uha«, parazitima u nosu a kihanje može biti i histerična pojava.
Osim glavobolje javlja se lagano oteknuće nosne sluznice, koja postaje preosjetljiva na
podražaje. U takvom slučaju kihanje može biti izazvano nadražajima koji kod zdrave nosne sluznice ne mogu izazvati nikakve promjene, npr. nagla promjena temperature, jače strujanje zraka, dodir, dim.


tags:kihanje,kihavica,glavobolje,

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.