Sirova hrana pobijediti će rak, jer ona jača imunitet i daje energiju organizmu,da se bori protiv najtežih bolesti.
Hrana koja se grije na 45 stepeni gubi vrijedne vitamine i minerale koje su potrebne našim ćelijama.
Osim toga kuhana hrana stvara kiselinu u organizmu to bubrezima zadaje probleme opterećuje njihov rad,zato je važan odnos bazne i kisele sredine 80 . 20.
A ako se kiselina nataloži uz nju će se nataložiti i drugi otrovi te može doći do začepljenja te arterije postaju zakrčene,nastaje kamenje,umor,iscrpljenost,bubrezi otkazuju,imunitet se topi i postajemo često prehlađeni.
Organizam troši kalcij za borbu protiv kiselosti i tako kosti postaju sve slabije.
Osim toga kuhana hrana stvara kiselinu u organizmu to bubrezima zadaje probleme opterećuje njihov rad,zato je važan odnos bazne i kisele sredine 80 . 20.
A ako se kiselina nataloži uz nju će se nataložiti i drugi otrovi te može doći do začepljenja te arterije postaju zakrčene,nastaje kamenje,umor,iscrpljenost,bubrezi otkazuju,imunitet se topi i postajemo često prehlađeni.
Organizam troši kalcij za borbu protiv kiselosti i tako kosti postaju sve slabije.
Ali i meso kuhano unosom u tijelo nosi sa sobom sluz koja je štetna organizmu otrovna,ta sluz donosi upale,prehlede,temperaturu,infekcije itd.
Zato je tu sirova hrana koja će spriječiti sve ovo i očistititi crijeva i organizam.
Sirovom hranom bi se organizam popravio već za 2-3 sedmice,jer nestaju masne naslage i krv brže kola venama,mozak bolje radi ,pa i sve ostalo.
Recepte možete naći na internet stranicama ili nekim časopisima a bit će i na ovoj stranici recepata u nernom periodu.
tags:protiv raka,hrana,
tags:protiv raka,hrana,
Zanimljiv članak ste napisali. Mislim da i prof. Hopkins savjetuje sirovu hranu u slučaju raka. ja pišem blog o biljci, koja može pomoći u prevenciji i čak liječenju više vrsta raka, ima puno zanimljivh informacija koje bi nekome mogle puno značiti
ReplyDelete