Pretplatite se na našu
you tube stranicu
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Ravan trbuh-mršavljenje


Ravan stomak ili trbuh svejedno može se imati ako se koristi prirodni lijek.Kako?Slijedi jedan recept koji se koristi u svrhu skidanja sala i konačno dolaska do ravnog stomaka.Da bi se imao ravan trbuh potrebno je biti disciplinovana osoba.Ne mora ovdje biti ravan trbuh može biti i manji trbuh samo da ova akcija uspije.jer kada osoba koja je imala veliki trbuh ugleda da se trbuh smanjuje naravno da će se potruditi da taj trbuh bude što manji.Kada vidimo u nekoga ravan stomak svi toj osobi zavidimo.
Recept koji će pomoći da se ima manji stomak. 

Uzeti 12 listova nane ili metvice
1 limun isjeckan na kolutiće
1 kašiku supenu naribanog  ili narendanog đumbira svježeg
isjeckati jedan krastavac mlad,na što tanje kriške
i sve to staviti u posudu sa 1,6 litara vode to je 8 čaša ako su po 2 dl svaka.Treba sve tako pomiješano ostaviti da prenoći  te da se popije sutra dan sa dijetalnom i čestom a manjom ishranom u toku dana.Uradite to tako kao da to morate i da vam to bude navika koju ćete koristiti duže vrijeme sve dok vam neko ne kaže a jesi ti nešto poradio-la na sebi,što koristiš daj mi recept.
Tako za ravan stomak ili trbuh ništa lakše i ništa posebno,nemojte samo da se prejedate pitama i tamo nekim kiflama i hljebovima.

tags:ravan terbuh,stomak,recepti,

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.