Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Ciste i neplodnost

Ciste su izrasline na jajnicima, šupljine ispunjene tečnošću. Mogu da se pojave u bilo kom životnom dobu žene. Iako nastaju kao produkt neuspješnog procesa ovulacije, u 90 odsto slučajeva su bezopasne po začeće i trudnoću.Ali doktori ipak savjetuju praćenje stanja cista,veličine i preporuće neki lijek.Znači ipak ne isključuje da žena  može biti neplodna zbog ciste.
Cisti ima raznih vrsta,o tome drugi put.

Prirodnim putem se mogu natjerati da puknu,nekim ljekovitim travama za koje ste možda već znali.Prilikom pucanja osjeti se bol po dnu stomaka srećom da kratko traje.Ako se desi da ipak ne pukne cista to jest zadrži se na jajniku a vama se žuri ili osjećate tupu bol, javite se na meil pa ćemo naći neko rješenje.Jer žene čekaju godinu pa i dvije da se desi ono što očekuju a te kada se uvuku u problem zna se nagomilati još možda začepljenje jajovoda itd pa onda nigdje kraja pa svi umorni i nervozni a plodnosti nigdje.


tags:neplodnost,ciste na jajniku,ljekotivte trave,prirodni lijek,

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.