Pretplatite se na našu
you tube stranicu
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Astma se liječi


Narodni siguran lijek kod astme.Priča iz života jednog starca ,pušača cigareta bez filtera,od 97 godina koji je izliječio astmu sasvim slučajno i to nekada davno.Pričao je komšijama da je on prodavao med na pijaci i tako u razgovoru da kupcima dotakli se teme o astmi.

Jedan od kupaca reče mu da uzme taj svoj med i kupi jednu lubenicu te da izvrti rupu u lubenici-čep izvadi i sipa med u lubenicu te opet vrati čep.
Lubenicu da zatrpa u zemlju na nekoliko dana i da otvori lubenicu i uzima onaj med svako jutro  i večer po dvije kašike.Ako bude malo neka ponovi terapiju sve do izlječenja.I tako je i bilo.Samo što su mu po leđima izašli veliki i bolni čirevi ,ali nije se predavao i nije išao doktoru.Bio je tvrdoglav ali  je izdražo  sve.Čirevi su nestali i zarasli.Čovjek je doživio duboku starost i umro je sa cigaretom u ustima.


tags:lubenica,astma,

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.