Pretplatite se na našu you tube stranicu koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd.

Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer razne teme je sadržavaju.
https://www.youtube.com/channel/UCy8Hde7OVnKbm4MX-qOvYuw

Popular Posts

Sigurna kupovina preko Iherba ono što vama treba je tu sa povoljnom poštarinom od 4 dolara te popust na veće iznose od 10 % https://www.iherb.com/?rcode=ARS0464

Astma se liječi


Narodni siguran lijek kod astme.Priča iz života jednog starca ,pušača cigareta bez filtera,od 97 godina koji je izliječio astmu sasvim slučajno i to nekada davno.Pričao je komšijama da je on prodavao med na pijaci i tako u razgovoru da kupcima dotakli se teme o astmi.

Jedan od kupaca reče mu da uzme taj svoj med i kupi jednu lubenicu te da izvrti rupu u lubenici-čep izvadi i sipa med u lubenicu te opet vrati čep.
Lubenicu da zatrpa u zemlju na nekoliko dana i da otvori lubenicu i uzima onaj med svako jutro  i večer po dvije kašike.Ako bude malo neka ponovi terapiju sve do izlječenja.I tako je i bilo.Samo što su mu po leđima izašli veliki i bolni čirevi ,ali nije se predavao i nije išao doktoru.Bio je tvrdoglav ali  je izdražo  sve.Čirevi su nestali i zarasli.Čovjek je doživio duboku starost i umro je sa cigaretom u ustima.


tags:lubenica,astma,

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.