Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Lijek za mušakrce

Lijek za muškarce je:

Produžava život muškarcu?




Muškarac će duže živjeti ako bude više gledao ono što voli?Prema mišljenju istraživača iz Frankfurta, muškarci stariji od 40 godina mogu znatno izbjeći rizik od infarkta i moždanog udara ako svakodnevno gledaju velike ženske grudi. Recept se propisuje barem deset minuta dnevno.

Gledanje privlačnih i bujnih grudi  tvrdi liječnik Eping, ima potpuno isti učinak kao i 30 minuta aerobike. Do tog je zanimljivog zaključka dr. Eping došao nakon promatranja 200 muškaraca koji su imali zadatak gledati bujne grudi neke njima privlačne, atraktivne ženske osobe. Rezultat istraživanja bio je doista iznenađujući: svim se muškarcima smanjio krvni pritisak, poboljšao puls i uočljivo smanjio postotak oboljenja arterija.

Dr. Eping objasnio je da seksualno uzbuđenje pojačava kucanje srca i poboljšava cirkulaciju krvi, pa su na temelju toga utvrdili kako gledanje u velike grudi poboljšava zdravlje muškaraca. Također, indikativno je kako svi koji tako odmaraju oči imaju veće šanse da izbjegnu infarkt i moždani udar. Istraživači su se složili i u tome da muškarci svakodnevnim promatranjem bujnih ženskih grudi mogu produljiti život od dvije do pet godina.


No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.