Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Cista gdje god

Cista vodena ili koja je?Vodene ciste se nađu svugdje po tijelu uklone se operacijom ili prirodno ili same nestanu ali opet se vrate ili znaju se vratiti ne svakom.Prirodno je dobro.zato što ne mora da se operiše i tako kada opet dođu opet prirodno liječenje.Tako je moj drug učinio da mu nestane cista koja ga je jako smetala a bila je u kičmi na nezgodnom mjestu gdje ne bi smjela operacija da se uradi.za 15 dana pijenja čaja i tinkture  drugi čovjek,svoj čovjek.
Poslije toga je mnogim njegovim poznanicima isto to pomoglo.On zna često da kaže Bog pa ti prijatelju moj.Ma daj nemoj tako.Al njemu je tako.I tako slučaj za slučajem ciste ovdje ondje.Zamislite cista veličine šake na vratu da osoba ne može okrenuti glavu u stranu a ne smije da se operiše,užasno.Ali opet prirodno liječenje uz sirup čaj i tinkturu i nestade cista za mjesec dana istopi se kao lanjski snijeg,nestade.Ispuhala.
Ima tih slučajeva kao što je na testisu cista toliko je bolila čovjeka da nije mogao hodati ni metra,nije išao vani na posao nigdje, živ a umro.Poslije terapije radi ,zahvalan prvo Bogu što ga je uputio tamo gdje je lijek i beskrajno je sretan.
Živila priroda.

tags:prirodno liječenje,ciste,čaj,tinktura,


No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.