Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Čaj za ciste

Čaj za ciste bilo gdje da se nalazile.Mnogo osoba ima problem sa cistama a medicina savjetuje da se opearcijom odstrane.Međutim,ima način da one ciste nestanu i prirodnim putem.

Čaj sa korištenjem kapi ili bez kapi pomaže da ciste nestanu samo kožica-opna ostane ali ona ne smeta.Zašto?Jer i ako se operacijom odstrani cista ona ima šansu da se opet pojavi na istom mjestu.Zato je prirodnije da se ona istopi  pa ako se opet pojavi opet se istopi itd.


Ciste se nalaze svugdje po tijelu pa i u glavi ali one su česte kod žena oko jajnika ali i kod muškaraca na testisu te u bubrezima,koljenima itd.kažu d aone znau biti i bolne to jest tamo gdje rastu mogu gurati neki dio u tijelu koji će javiti mozgu da uključi bol u tom predjelu vlasnika tijela(ovo je bilo slikovito ali je u biti tako).Ima ljudi koji ne mogu hodati od smetnji ciste pa i jakih bolova te cisti na mjestu gdje su baš nezgodne za normalan život.

Sve one nestaju ali nije to čarobni štapić treba da prođe određeno vrijeme.


Problem ako imate a ne znate kako ga riješiti ima način ovim putem.
Znam osobe koje vam mogu pomoći,info omangogle@gmail.com

tags:ciste,čaj,kapi,

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.