Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Neplodnost

Recept za neplodnost prvo je neko u familiji dobio od jedne stare bake, ona je tražila da njen trud ostane tajna.Počeli smo pomagati našoj familiji i nekim poznanicima koji su znali da imamo taj tajni recept.Pomogli smo nekim našim poznanicima ,te je ono bakino dokazano kao tačno.
Ali ,pošto ovog prirodnog čistača nema mnogo ,mi pomognemo onoliko koliko možemo.
Znači lijek u prirodi postoji,ali ima ih više,sigurno ste čuli da neki travari imaju čaj za neplodnost ili neki recept naravno tajni,te da lijek za sve ima tu negdje oko nas.Moja porodica ovaj eliksir pije počesto ,što je sve prirodno i čisti organizam od svih nečistoća.
Tu su jajnici,jajovodi,ciste se tope i nestaju,pojačava pokretljivost spermatozoida i čisti kanale kojima prolaze do cilja,daje im snagu i povećava njihov broj,uređuje stolicu i tu smo se iznenadili ,nismo ni znali da neko nema stolicu po 7,1o i više dana.Sljedeća je prednost što ne oduzima vrijeme.
Svi koji žele da postignu nešto na planu plodnosti treba da se potrude oba partnera i da oboje koriste prirodu ka napretku,nikad se ne zna kod koga je kvar i u kojoj mjeri.Nadati se plodnosti ako sve ide kako treba,jer mnogi nisu seksualno aktivni, a hoće nešto.Što znači svaki drugi dan seks i ishrana je veoma važna,alkohol umanjiti a pivo izbaciti iz upotrebe(ovo je dokazano iz iskustva nekih parova,a i medicina se s tim slaže),i druge stvari kojih se treba pridržavati. 

Parovi se mogu nadati uspjehu ,ako su mlađi,već za 15 dana,dok terapija može trajati do nekoliko mjeseci.Tu su uzrok mnogi faktori ,kod svakog para drugačiji.
Ovo smo zaključili čitajući o neplodnosti u raznim knjigama,časopisima i na internetu,a nešto i iz iskustva onih koji su nam javljali kako se kod njih sve odigralo. O ovoj temi još u narednom periodu. Poruke slati na omangogle@gmail.com

tags:neplodnost, lijek za neplodnost,topljenje cisti,čaj za neplodnost,prirodno liječenje neplodnosti

17 comments:

  1. Poštovani, moj zaručnik i ja imamo problem sporih spermića. Molim Vas ako me ikako možete preko maila kontaktirati i poslati mi više informacija o spomenutom čaju i tinkturi.

    Hvala!

    ReplyDelete
  2. postovanje mene zanima za prijateljicu ona je sa 25 g operirala jajovode aliima sansu da ostane trudna samo je jako mala pa me zanima ako taj caj i tinktura mogu pomoc da je kontaktiram hvala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebate probati mnogo toga ,sve do uspjeha,ne smijete se razočarati i predati se.ako imate dodatna pitanja pišite na meil.Pozdrav

      Delete
  3. postovani,hvala sto postojite i pomazete. Prijatelji moje djece se godinama nose sa problemom zivih i sporih spermatozoida. To ih je natjeralo da odu u Kaliforniju da pocnu nov zivot, da se oslobode od stresa ali...vec godinu su tamo i jos nista.Mogu li biti slobodna da dam ovu vasu adesu pa da vam se jave...Veliki pozdrav i veliko HVALA.

    ReplyDelete
  4. Poštovana,naravno da možete javiti ,mogu probati prirodnim liječenjem ,neka se jave na naš meil omangogle@gmail.com.Veliko hvala i vama na ukazanom povjerenju.

    ReplyDelete
  5. Postovani bili bismo Vam veoma zahvalni ako je ikako moguce doci do tog caja jer i ja i moj muz vec godinama radimo na trudnoci ali nista.

    ReplyDelete
  6. Postovani, ja imam policisticne jajnike, a muz po prvom spermiogramu azoospermiju(nema spermica u ejakulatu), mora ponoviti spermiogram i jos dodatne pretrage. Postoji li ljekoviti caj za nas slucaj?

    ReplyDelete
  7. Potražite na blogu kako da se poveća broj spermija,potrebna je posebna hrana i vitamini,itd,ako želite detalje javite se mejlom.

    ReplyDelete
  8. Postovani,moj problem je ovaj živim sa ženom skoro tri godine u tom vremenu imala je dvije trudnoce koje su u prva tri mjeseca trudnoće završile pobačajem,i doktorica joj je rekla da se ne razvije plod dovoljno i sam izađe..,dali ima lijeka za to? ja sam radio spermiogram i bilo je 30 posto pokretnih,30 posto slabo pokretnih i 40 posto nepokretnih spormićiza,dobio sam da pijem proksid plus ali je on jako skup

    ReplyDelete
  9. Poštovani vrijedi sve isprobati,ako želiš dobar lijek on se ne može naći sa malo novca a opet nema ni jedan lijek garanciju,čitajući po forumima ima različitih mišljenja.ako su vam lijeni spermiji mogu se ubrzati i za malo povećati njihov broj o tome više putem meila,pozdrav i sretno.

    ReplyDelete
  10. My husband took Proxeed through 3 IUI's, 2 IVF's and 1 FET, more than $1000 worth, and nothing, it never improved anything. He was just retested with our new RE and the numbers are the same, maybe even lower than they were when we started this insane stuff 2 years ago. That's what's so great about ICSI, they take the best of the best from the sample and use those.Jennifer

    ReplyDelete
  11. Hvala za babin čaj,9 godina sam u braku i nisam imala menzes i evo nakon pola godine upornog pijenja ovog Babinog čaja sada je sve normalno i to u dan svakih 23 dana imam ciklus redovan ali ne smijem prestati piti čaj jer se odmah odrazi na redovni menzes.Drugo ništa mi nije moglo pomoći i zato vam opet hvala.Sanela

    ReplyDelete
  12. Lijepo je znati da je nekome pomoglo prirodno liječenje posebno što ste našli prirodni lijek koji vam potpuno odgovara.

    ReplyDelete
  13. Nemam više akni,cista pukla iznenada,prvo sam se prepala ali sada je sve u redu,hvala,Sanela

    ReplyDelete
  14. evo mene da Vam se javim. Vec sam u drugom stanju , pre neki dan sam saznala :) Hvala Vam najlepshe, ja ustvari neznam kako da se zahvalim...Presrechni smo !!! Poslacu Vasu adresu prijatejima sto imaju slicnih problema.

    Veleiki pozdrav !

    ReplyDelete
  15. Molim vas ako ikako možete da mi pomognete, majka sam troje djece iz prvog braka, trenutno imam partnera i dugo smo zajedno pokušavamo već 10 mjeseci i nemogu da ostanem trudna pa ako možete da nam pomognete bila BiH vam zahvalna

    ReplyDelete

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.