Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Kako prestati pušiti


Ko bi htio prestati pušiti,evo prilike,alil i z one kloji ne puše,prilika da tako i ostane.Ovo je za one koji nemaju čvrstu volju,ono kada kažu da više ne puše ,a ipak opet zapale cigaretu.Potrebno je napraviti mješavinu ljekovitih trava: isto dijelova odoljena(valerijane),anisa i hmelja.

Dvije kašike preliti sa čašom vrele vode.Piti tri šolje dnevno u gutljajima.Recept je iz jedne knjige prepisan, a ja ovo nisam probao ,jer ne pušim.Godinama sam bio pušać, prestao sam bez odvikavanja prije 5 godina.Jednostavno sam sebi rekao, nema više cigareta,sada mi smrde i gade mi se...A za početak pušenja zasigurno je krivo društvo,sa onim fazonom :hajde s nama po jednu, i tako to krene.Poslije je teško prestati.


Zato oni koji ne puše neka ne padaju na fore drugova da probaju cigaretu.Mislim da se tako počinje i sa drogom.I poslije nema nazad.Ovdje su fotke pluća nepušaća i pušaća.Razlika je pravo vidljiva i sve je više onih koji su saznali da imaju karcinom na plućima,a za mnoge od njih je već kasno...label:kako prestati pušiti,pušać,ne pušim,lijek za pušaće,čaj za pušaće,recept protiv pušenja

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.