Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Liječenje neplodnosti II dio

Neplodnost:U prvom dijelu je opisano kako djeluje recept, na organizam.Sada o prirodnim lijekovima i uzrocima neplodnosti.

Čitao sam mnogo o toj temi,piše da prirodnim putem liječi macina trava(jedna vrsta),nekome je i pomoglo,ali nekoliko gospođa se žalilo da i nije neki lijek,bar se to može pročitati na internetu.Zavisi šta je u koga problem?Ili je možda do muškarca.Tu je u 50% slučajeva problem.Zato se trebaju ispitati oba partnera ili prirodno liječiti oboje.Iz razloga što onda idu na sigurno,jer znaju kakve su im šanse.
Nekoliko je bilo slučajeva gdje muškarac ne dozvoljava da mu supruga kaže da treba ići on doktoru ,jer je kod nje sve u redu.Prateći problem neplodnosti ,zaključili smo da i debljina jednog od partnera igra važnu ulogu,ali ne u većini slučajeva.Kod tih parova sve je u redu ,a ne mogu imati djecu.
Rješenje je kura mršavljenja.Teško je nekoga natjerati da skine kilograme,ili bolje rečeno taj neko pokušava to ,ali ne ide.Neko gubi imunitet,jer gladuje.Treba se posavjetovati sa stručnjakom ,koji će mu preporučiti odgovarajuću dijetu.Znam jednu osobu koja je mjesec dana jela samo meso i smršala je da nije imala ni grama viška.To je bila skupa dijeta.Ali ima dijeta bez tjestenine,riže,slatka.
Ovaj lijek je dobar i za druge stvari,jer čisti organizam,sva zakrčenja nestaju kao i neplodnost... Za ovaj put toliko,i nastavlja se.Moguće poruke slati na omangogle@gmail.com


label:neplodnost,neplodnosti,neplodna,neplodan,neplodni,neplodnost

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.