Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Recept za podmlađivanje


Podmlađivanje  ili ostati mlad u starosti je sve popularnija tema.Duže vremena sam razmišljao i bavio se ovom temom,kako ostati mlad,valjda zato što i meni teće vrijeme,stari se lagano.Recept koji ću navesti je tako jednostavan i niko vjerovatno niko ne bi posumnjao da bi to mogao biti ovaj čaj koji slijedi.Radi se o listu masline ,zamislite kome bi to palo na pamet da služi u bilo koje svrhe.
Kako se koristi:u 3 dl vode kuhati 20 listova masline,da voda uvri do trećine posude.Zasladiti medom i piti ujutro i uveče prije jela.Pa eto, ko ode na more zna šta će prvo uraditi,naći drvo masline.A ko ima drvo masline u bašti, blago njemu.Ja taj čaj upravo sada pijem i malo sam zasladio medom.Kome je to malo,može jednom ili dva puta u tjednu ,u toku dana,da u taj čaj s medom sipa 1 kašiku domaćeg sirćeta.I to je sada pravi lijek.Više nema masnoće u krvi,visokog pritiska,trombova ,niti onih naslaga oko struka,naravno da je potrebna i lagana hrana.


label:čaj,podmlađuje,eliksir,maslina,pritisak,tromb,sirće

2 comments:

  1. Svaka cast na ovome!!!
    Veliko hvala!!!

    ReplyDelete
  2. ᕼello, i think that i sɑw you visited my site tɦus i cɑme to “return thᥱ favor”.I'm attempting tߋ fіnd things
    to enhance my website!І suppose its ok tօ use ɑ few οf уoᥙr ideas!!


    my web-site: https://www.youtube.com/watch?v=NjXksaAj4N4

    ReplyDelete

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.