Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Prirodni lijek za bolji vid


Listajući knjigu o ljekovitim travama naiđem na jednu stranicu gdje piše kako popraviti vid.Ima nekoliko primjera kako je neko progledao bolje,dok je jedan stariji čovjek bacio naočale,možete misliti.Odmah sam našao tu travu i isprobao lijek.ali moram biti uporan.Prvi je dan liječenja.Evo da podijelim lijek s vama.Oko kuća,pomoćnih objekata,na zabačenim mjestima ima trava koja se zove Rusa,rosopas.
Ona je inače za bradavice dobra ,kurje oči i lišajeve na koži,jer se s njenim sokom mažu ta mjesta i koža podmladi.Ove ljekovite biljke ima skoro uvijek,čak i ispod snijega se može naći.Teško je iskorijeniti,dosadna je ,ali je i ljekovita.Iako se zna da ima otrova u sebi,zato se troši jedno vrijeme ,pa pauza,ako se pije.Dok korištenje spolja nema ograničenja.
Recept:Uzme se grančica ove biljke i prelomi,iz nje će poteći sok žuto-naranđasta.Među prstima se protrlja i tim prstima se dodirnu kuti očiju s obje strane.To treba činiti počesto.kada primijetite da bolje vidite,treba i dalje raditi isto,da se ne bi vratio slab vid.Pa o rezultatima komentarišite.


tags:rusa,rosopas,za bolji vid,bolje vidim,lijek za bolji vid,prirodno liječenje očiju,bolji vid,oči,recept za bolji vid,rusa,rosopas



2 comments:

  1. i kakvi su rezultati do sada?

    ReplyDelete
  2. ima li neko da je probao ovaj recept

    ReplyDelete

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.