Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Ciste nestale

Ciste u tijelu bilo gdje da su mogu nestati prirodnim putem.Ljekari inače kažu da će ciste sami nestati najdalje za 3 mjeseca ukoliko ne nestanu tada ih treba pratiti.Mnogo je ljudi koji imaju ciste u sebi na raznim mjestima.najčešće su to žene koje imaju ciste na jajnicima ili u grudima ali i muški imaju ciste.Poznajem nekoliko njih koji su se žalili na ciste na primjer u predjelu koljena,u  predjelu kičme gdje cista raste i stvara odvratnu i nesnosnu bol a nema pomoći ,te ciste na testisu,bubregu,jetri,štitnjači i mnogo drugdje.
Ciste ako same ne odu potrebno je preduzeti nešto da nestanu.Ako ne puknu onda se tope.
Čaj za ciste

Na žalost ovaj način medicina ne priznaje ili tek toliko priznaje da ne bude da ne može od ljekovitog bilja biti pomoći.kako god ko proba neće mu naškoditi jer ljekovito bilje pomaže,čajeve svi piju ove ili one a najbolje je piti one čajeve koji su nam potrebni u datom trenutku ili vremenu.Čajeve ne treba piti jake ili ako su prenoćili sa biljem to može samo naštetiti.
Nije teško napraviti svjež čaj sačekati 15 minuta do 2 sata zavisi od čega je čaj napravljen i na miru popiti možda odjednom ili ako imamo vremena najbolje u gutljajima.Tom prilikom ne sladiti čaj ako baš morate onda to uradite sa stevijom ili sa malo meda.
Info:omangogle@gmail.com

tags:čaj,ljekovito bilje,med,ciste,

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.