Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Epilepsija -istinita priča

Epilepsija,priča iz života:Stres za stresom iz dana u dan....iako mlada u najljepšim godinama 16 - 17 , kad svi razmišljaju o simpatijama  izlascima ,ja se povlačim u sebe.Nešto se desi  ,niko, a ni ja ne znam šta.Dobijem napad koji je teško opisati riječima.
Nešto poput histeričnog plaća ,od kojeg se sve koći.U stvarnosti si svega svjestan al ne možeš ništa da učiniš,i da to promijeniš.Slušam glasove roditelja i ostalih kako panično hoće da mi pomognu ,ne znaju kako.
Čujem i one koji govore da sam luda i tako nešto jer mi se to dešava već nekoliko puta. Bilo je  u razmacima po mjesec dva ,pa sve češće .Idem od doktora do doktora ispitivanja razna.kljukaju meopasnim tabletama ,ali ništa ne pomaže.
Vidim kako me počinju drugarice izbjegavati ,jer se boje šta ako mi se to desi dok sam s njima.A niko ne zna koliko je meni teško,sve to da prebrodim .Kad sve prođe ,i postanem prisebna na neki način,uh to ti je kao da te tramvaj pregazio a ostao si živ.Bez trunke snage i volje i za bilo šta.Sve oko tebe ima drugu dimenziju,sve je nevažno i blijedo......
Hvala Bogu život me odnese daleko od svega što me do tada okruživalo.U zagrljaj čovjeka koji me voli i kojem ništa nije smetalo.Sudbina je tako htjela da ga na trenutak odvoji od mene i da ja od ponovnog stresa doživim napad.
Gazdarica kod koje smo živjeli pomogla mi je da ostanem ne ozlijeđena.Kad sam došla sebi, sjedila je pokraj mene i rekla mi "ćero moja, nemoj se sikirati, više nikad nećeš dobiti napad ,ja ću te izliječiti".Pomislila sam ,to su priče za malu djecu.......
Prođe neko vrijeme baba nešto odbaja i ništa mi ne reče.Tek sutra dan sve mi ispriča i to mi ponovi još dva puta.Još mi reče da je i njen sin imao napade epilepsije,i da ga je izliječila.
Evo, hvala Bogu ,već dvadeset godina ja nemam tih problema.
Ovo je bila istinita priča jedne gospođe koja od onog dana normalno živi.Ovo kada bi ispričao nekom doktoru ,nasmijao bi se,ali ovo je sve tačno.


tags:epilepsija,bajanje ,liječenje bajanjem ,napad histerije,narodni lijek liječenja epilepsije ,

11 comments:

  1. kako se moze doci do te gazdarice??

    ReplyDelete
  2. Pozdrav.Na žalost ona je umrla prije nekih 6 mjeseci,ali nada postoji.U nasljedstvo je ostavila onoj gospođi dva lijeka,od kojih je jedan ovaj a drugi za neplodnost.Vrlo su uspješni i kod nekih drugih oboljenja.Za ostale inform. pošaljite poruku na meil:omangogle@gmail.com

    ReplyDelete
  3. poruke slati na omangogle@gmail.com

    ReplyDelete
  4. I meni treba ta doktorica, imam napadaje a nezna se od čega...

    ReplyDelete
  5. Pozdrav! Strašno tužna priča, jako mi je žao gospođe u mladosti, to su sigurno bile grozne traume. Ja imam prijateljicu koja boluje od epilepsije i uvijek pokušavam naći načina kako da joj pomognem kada dobije napad. Čitala sam članke o epilepsiji i iskustva drugih ljudi.

    ReplyDelete
  6. Ovaj prirodni lijek i bajalica ne koštaju ništa osim da ih proba onaj kome je potrebno.

    ReplyDelete
  7. Moje dijete i ja smo vam puno zahvalni,vi ste naš lijek.Irena

    ReplyDelete
  8. kako mogu dovi do tog leka? devojka pati od epilepsije i zelim za nju da ucinim nesto iako medicina nije sposobna na to

    ReplyDelete
  9. Jučer stigla poruka na meil:...Nalaz EEG se popravio i ako ovako bude na slijedećem nalazu doktor će smanjiti terapiju tako smo sretni hvala vam puno,pošaljite mi još jednu terapiju...

    ReplyDelete
  10. Gdje mogu nabaviti taj lijek za epilepsiju

    ReplyDelete
  11. Javite se na omangogle@gmail.com.
    Ne šaljemo van BiH jer na carini vrate ako je tečnost ...

    ReplyDelete

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.