Pretplatite se na našu
you tube stranicu
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Epilepsija - liječenje bajanjem i prirodomBajalice su stari ljudi koristili da bi im bilo bolje.Nije bilo doktora ili su bili daleko.I sada u nekim mjestima žive ove bajalice.
U vezi epilepsije,pošto se radi o nekom problemu u mozgu,uz prirodni lijek i bajalice mogao se zavarati mozak.


jedna starija žena koja je svašta znala o prirodnom liječenju,liječila je eto i od epilepsije.Ova bajalica radi uz prirodni lijek i to za vrijeme mladog mjeseca.Gleda se u mjesec, nešto se kaže i popije se lijek (određeno ljekovito bilje i med pomiješano).

Ponovi se tri puta .Ako se sve radilo kako treba ,osoba će biti zdrava bar jedno vrijeme, a nije rijedak slučaj da se i zauvijek riješe epilepsije dok manji broj neće uspjeti a zašto to se još nije doznalo.

Jedan momak iz Dalmacije, sada je zasnovao porodicu i živi normalno,godinama nema padavicu. 
Naravno da mnogi u to ne vjeruju,jer ima tih bajalica koje su baš izmišljene zbog zabave,tako da su one koje stvarno mogu pomoći potisnute i vremenom nestaju.

Ova bajalica se ne mora zvati tako ali eto neko je prozvao.Uzima se ljekoviti napitak i govori se molitva, znači da ne mora biti bajalica ali kako narod to pojednostavi tako se i zove.Vrijedi probati.

tags:bajalice,epilepsije,ljekoviti,

3 comments:

  1. ko znade tu bajalicu i neku biljku kao lijek

    ReplyDelete
  2. javite se meilom omangogle@gmail.com ili ostavite svoj meil u komentar koji neće biti objavljen.

    ReplyDelete
  3. Ipak ovdje ima nešto jer je dijete od dvije godine nakon prvog tretmana bilo bolje i već pet mjeseci nema napade epilepsije a koji su do tada bili sve češći.Hvala na pomoći i veliki pozdrav iz Amerike.

    ReplyDelete

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.