Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Zašto Marokanac liječi besplatno?


 prizemlje je puno a i tribine su  skoro pune


 svi čekaju strpljivo
Šta da se radi?Neki negoduju iscjelitelja iz Maroka,možda su oni zdravi  ili nisu se napatili u životu.Bolest je najgora stvar koja se može nekome dogoditi,sve drugo se da riješiti.Puni su časopisi i mediji nekakvih proroka,vidovnjaka,čitanje tarota i sl. te onih koji prave sihire zatim  zapise prave hodže ali i oni  nadri doktori i neki samozvani šehovi,sve je to kod nas svakodnevnica i oni kada te oglobe ne treba ti veća novčana kazna.Sada da se vratimo gospodinu Mekiju Marokancu  koji liječi besplatno,kaže boji se Boga i ne želi rizikovati dar koji mu je Bog podario.Uživa da troši vrijeme liječeći bolesne dajući im energiju koje on ima u izobilju.Uz njega je menađer koji sve finansira koji je bogat dovoljno da mu to ne pričinjava nikakvu štetu.Do sada su svugdje išli i radili besplatno čak u 22 zemlje,sada sui tu u Bosni i Hercegovini žele pomoći,i onda dođe neko i kaže mora se platiti ulazak u Zetru,kažu prvi put da naiđi da neko hoće da naplati ono što oni rade besplatno.I kada je tako zašto da ga neko ljaga i pripisuje mu nešto što nije provjerio.Zatim tu je o ona poslovica "U laži su kratke noge" pa pred nama je vrijeme i znat će se uskoro ko je bio u pravu.
Ko je bio u Zetri u srijedu bio je svjedok kako se jedna žena koja je  sebe nazivala vidovitom pokajala za svoja zlodjela Meki je iz nje istjerao zlo ,ona se opirala skoro pola sata i onda je priznala da je griješila,pokajala se.Što reći na ovo?Bilo je na hiljade svjedoka.neki znaju i ko je ta žena ali to nije tema niti je važno.Ovdje treba ustanoviti kako djeluje Meki i koliko pomaže narodu u svom humanitarnom pohodu.
Meki ne obaziri se na priče i tračeve oko sebe svi koji dolaze kod tebe bodre te i vjeruju da si mnogima pomogao i da ćeš još mnogima pomoći..


meki torabi,kako djeluje Meki,bio u Zetri,iscjelitelja iz Maroka

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.