Pretplatite se na našu you tube stranicu koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd.

Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer razne teme je sadržavaju.
https://www.youtube.com/channel/UCy8Hde7OVnKbm4MX-qOvYuw

Popular Posts

Sinusan ,džepni inhalatorKako djeluje sinusan to ćemo saznati na forumima ili možda ste to već probali:Ovako se na tržištu reklamira ovaj preparat:
Sinusan sadrži eterično ulje japanske metvice (Mentha arvensis oil) i eukaliptusa (Eucalyptus globulus oil koje posjeduje antiseptična i antibakterijska svojstva te smanjuje otok sluznice usne i nosne šupljine. Redovita primjena tog eteričnog ulja pridonosi također i bržem cijeljenju ranica na nosnoj sluznici.
Sinusan lavanda džepni inhalator, osim eteričnog ulja japanske metvice sadrži i eterično ulje lavande ( Lavandula hybrida oil ) koji se dolikuju antiseptičkim i protuupalnim osobinama. 
Radi toga ta esencijalna ulja dodatno smanjuju otečenost sluznice te poboljšavaju prohodnost gornjih dišnih putova.


Sinusan džepni inhalator brzom i jednostavnom primjenom smanjuje otečenost sluznice nosa te olakšava disanje tijekom prehlade, gripe ili upale sinusa.


Sinusan i Sinusan lavanda džepne inhalatore savjetujemo:
· kod prehlade
· kod otežanog disanja kroz nos
· za prevenciju akutnih upala sinusa
A sada ono glavno,forumi,oni znaju biti i dobri zločesti za ono o čemu se tamo piše,ali i sa dobrim savjetima,obavezno pročitati:


tags:sinusan,inhalator,džepni inhalator,lavanda

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.