Pretplatite se na našu
you tube stranicu
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Sinusan ,džepni inhalatorKako djeluje sinusan to ćemo saznati na forumima ili možda ste to već probali:Ovako se na tržištu reklamira ovaj preparat:
Sinusan sadrži eterično ulje japanske metvice (Mentha arvensis oil) i eukaliptusa (Eucalyptus globulus oil koje posjeduje antiseptična i antibakterijska svojstva te smanjuje otok sluznice usne i nosne šupljine. Redovita primjena tog eteričnog ulja pridonosi također i bržem cijeljenju ranica na nosnoj sluznici.
Sinusan lavanda džepni inhalator, osim eteričnog ulja japanske metvice sadrži i eterično ulje lavande ( Lavandula hybrida oil ) koji se dolikuju antiseptičkim i protuupalnim osobinama. 
Radi toga ta esencijalna ulja dodatno smanjuju otečenost sluznice te poboljšavaju prohodnost gornjih dišnih putova.


Sinusan džepni inhalator brzom i jednostavnom primjenom smanjuje otečenost sluznice nosa te olakšava disanje tijekom prehlade, gripe ili upale sinusa.


Sinusan i Sinusan lavanda džepne inhalatore savjetujemo:
· kod prehlade
· kod otežanog disanja kroz nos
· za prevenciju akutnih upala sinusa
A sada ono glavno,forumi,oni znaju biti i dobri zločesti za ono o čemu se tamo piše,ali i sa dobrim savjetima,obavezno pročitati:


tags:sinusan,inhalator,džepni inhalator,lavanda

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.