Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Lijek protiv tumora-narodno liječenje

Narodno liječenje može biti od koristi i po život važno.ovdje će biti dva primjera napisana.Prvi onaj glavni je da je jedna žena iz Crne Gore imala tumor negdje u stomaku.U slučajnom razgovoru sa rodjacima rekli su da imaju lijek za tu boljku.Radi se o mesu jazavca.I objasnili su da treba kuhati meso jazavca i da to jede zajedno sa vodom koja je u posudi sa mesom.Normalno se sve začini .

Ova žena je pojela cijela dva jazavca,nije to malo mesa,radi se možda 20-tak kg. mesa jazavca s kostima.Tumor je nestao,isplatilo se sve.U drugom slučaju je čovjek imao bolove u koljenu ,navodno bi trebao to da operiše.
I ovaj čovjek je iz okoline Berana,Crna Gora,neko mu je rekao u autobusu da uzme meso jazavca i kuha i jede.Od one vode pravio je supu i drobio sa hljebom.Za kratko vrijeme je otišao na kontrolu ,koljeno je bilo kao novo.Teško je povjerovati u ovakve priče,ali to su sve narodna liječenja i narodna medicina koja se prenosi sa koljena na koljeno.

tags:tumor,lijek,narodna medicina,

2 comments:

  1. imam u porodici bolesnog,ima tumor ma zeludcu,molim vas da mi date neki lijek za lijecenje ove bolesti.Unaprijed zahvaljujem

    ReplyDelete
  2. Poštovani čitatelju, uz ljekarsku terapiju možete isprobati ovaj lijek od jazavca .Zatim u narodu je poznat ovaj čaj :ujutro se pije šolja čaja od koprive,na podne od kunice-stolisnika i navečer od nevena ,čajevi se prave pred samo konzumiranje.

    ReplyDelete

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.