Pretplatite se na našu
you tube stranicu
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Sinusi i prirodno liječenje III dioSinusitis-Sinusi su posebno preko zime opaki i često napadaju naše zdravlje,ne daju nam mira ,ako se i malo nahladimo ili izađemo vani gotovi smo.ovo važi samo za one sa hroničnom upalom sinusa,ali ima takvih dosta a lijeka nigdje.

Zašto su sinusi toliko uporni i dosadni,pa zato što smo im to mi dozvolili ,zapustili smo se i sada oni diriguju.Svi imamo sinuse a one hronične barem polovica.Više puta je napisan post n a ovu temu sinusa i liječenja prirodnim putem kako na ovoj tako i na mnogim drugim stranicama.Razni savjeti su tu samo sinusi se ne daju tako lahko.

Da li je prirodno liječenje kada se liječi pomoću zvuka,vitafonom,odmah će svi dići glavu i reći ma kakav vitafon,a moj komšija se izliječio upravo vitafonom,ja mu ne vjerujem ali čovjek ide ulicom po ovoj zimi bez kape još puši ,ja mu skidam kapu,moram da mu povjerujem.Bio je on uporan za nekoliko mjeseci vitafon a riješio se hroničnih sinusa to jest skinuo je kapu ne nosi je više zimi,puši cigaretu vani tako da udiše onaj hladni zrak to ranije nije mogao zamisliti itd.

tags:sinusi,vitafon

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.