Pretplatite se na našu you tube stranicu koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd.

Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer razne teme je sadržavaju.
https://www.youtube.com/channel/UCy8Hde7OVnKbm4MX-qOvYuw

Popular Posts

Sigurna kupovina preko Iherba ono što vama treba je tu sa povoljnom poštarinom od 4 dolara te popust na veće iznose od 10 % https://www.iherb.com/?rcode=ARS0464

Mušmula je lijek


Mušmule se upravo beru sa drveća i ostavljaju koju nedjelju da nadođu to jest da dobro sazrijujer tada su najukusnije. U narodnoj medicini smatra se da mušmule poboljšavaju vid. Takođe, jačaju jetru i bubrege, hrane krv, dobre su protiv slabosti u leđima i koljenima, protiv vrtoglavice i impotencije. 
Mušmula tada postaje meka, sočna, kiselkasta i kremasta, kao puter od jabuke, a neki kažu da podsjeća na ukus jabukovače, ili na vino. Od mušmule se može praviti marmelada, liker i rakija.Pa neka pravi ko šta voli,još da dodam da su mi neki ljudi dolazili  i tražili listove mušmule jedan je čovjek rekao da je list dobar za slabe bubrege dok je drugi htio da pokuša da smanji šećer u krvi.još da dodam mušmula nije što i oskoruša a to su me mnogi pitali.

tags:mušmula.lijek,šećer,bubrezim,impotencija,

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.