Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Cista u kičmi

Ciste mogu biti svugdje.Kod mog prijatelja cista se pojavila u kičmi.Bolove koje je on podnosio ne mogu ni opisati.išao je ljekarima u austriji ,predlagali su mu operaciju ali neko mu je rekao da  bi bila opasna operacija na tom dijelu i mjestu gdje se nalazi cista.Cista je rasla i sve više je bolove osjećao.Pio je tablete ali to samo par sati utihne.Kaže učinio bi sve samo da nema boli.
Pio je razne čajeve i ništa.Prolazili su mjeseci.Jednom na internetu je slučajno kontaktirao nekoga ko je imao čaj i tinkturu za ciste bilo gdje da su.Sve je ispitao tu osobu i naručio terapiju.

Za 15 dana boli je nestalo,napokon je mogao noć da prespava  bez buđenja.
Tako je bilo još dva mjeseca ali opet se vratilo.Terapiju koju je koristio nestalo je a cista se nije bila skroz uništila već se samo smanjila.
Opet je naručio istu terapiju i sada pio  duže vremena sve dok nije cista potpuno nestala iz kičme.Savjetovano mu je da povremeno pije onu terapiju kako se ne bi povratila ona grozna cista i one besane noći.Čovjek sada živi normalno ,naspavan ustaje ujutro ,koje olakšanje koji život,sretan je a bilo je došlo da ne zna što bi sebi uradio.
Hvala onima koji mogu pomoći i pomažu.Bol je nešto najgore što se čovjeku može dogoditi.Kako je samo taj čovjek moj prijatelj izgledao dok je imao bolove ,sada je veseo,nasmijan,uspravno hoda jer samo zdrav čovjek može tako da izgleda.Moj prijatelj me zamolio da ovo objavim  i ovim putem se zahvalimo onom koji mu je pomogao,ko želi može više saznati putem meila:omangogle@gmail.com.


tags:ciste,kičma,prirodni lijek,čaj,bolovi,

11 comments:

  1. molim vas pomozite min otsc ima cisti u Kimi

    ReplyDelete
  2. Trebam ovaj lijek imam jake bolove

    ReplyDelete
  3. Koji je to lijek.Moja kćerka 17 ga treba .

    ReplyDelete
  4. Dobar dan molim vas za pomoc jer moj muz ima cistu na kicmi imamo tri mala deteta i radi teske poslove treba nam pomoc molim vas i hvala unapred

    ReplyDelete
    Replies
    1. Javite se na gmail tu desno je postavljen, imam čaj i tinkturu za ciste bilo gdje da su

      Delete
  5. Postovani, Vasa navedena kontakt mail adresa je netacna jer se ne moze poslati mail na omangogle@gmail.com.Molim Vas napisite ispravnu adresu.

    Hvala najlepse

    ReplyDelete
  6. Info:omangogle@gmail.com ili mojapunana@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Imam ciste na vratnom delu kicme, sta bi ste mi Vi preporucili, hvala pozz

    ReplyDelete
  8. Zdravo.KO ima iskustva sa cajem za cisti na kicmu

    ReplyDelete

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.