Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Prirodni lijek za žene

Limfosan-cijena veoma povoljna
LIMFOSAN ŽENSKI (Female Beauty) – Bogat izvor prirodnih fitoestrogena koji se nalaze u sojinom sjemenu, a takođe i travi klevera i košticama grožđa.
Već 2 godine radim i koristim ove proizvode, koji se ne mogu porediti ni sa jednim na tržištu i čvrsto stojim iza toga kako sa svojim pozitivnim rezultatima, tako i iskustvima naših redovnih korisnika. Kao neko ko ima 40 godina, i dugogodišnje iskustvo sa raznim proizvodima koje sam koristila i isprobala (bezuspješno) tek sa ovim ženskim limfosanom i ženskim programom sam uspjela riješiti svoje ginekološke probleme. Kao i probleme sa kožom i mnoge druge.A razlog zbog kojeg ovaj ljekoviti biljni proizvod preporučujem redovno svim djevojkama i ženama koje žele da sačuvaju svoje zdravlje je ovaj  pripravak.

ANTIOKSIDANSI doprinose očuvanju mladosti ćelija. Prirodnim putem mnogo duže se čuva mladost kože, trajnost koštanog tkiva, značajno se ublažava tok klimakteričnog perioda i smanjuje rizik od pojave kardio-vaskularnih i onkoloških bolesti koje su povezane s deficitom usljed starenja.

Namijenjen je ženskom zdravlju i predstavlja veliku pomoć u razvoju hormonskog statusa (od 12 god.), hormonalnoj ravnoteži, olakšava klimaks i menopauzu.

Jača koštanu srž, štiti od bolesti srca, kancera, osteoporoze, starenja kože. Uklanja ciste, miome, produžava mladost žene. Preporučuje se trudnicama,

POMOAŽE je KOD PROBLEMA : hronične upale ženskih polnih organa , poremećaj menstrualnog ciklusa (bolne, obilne, česte ili neredovne menstruacije); dishormonalni poremećaji ženskog polnog sistema (klimakterični poremećaji, PMS); hronične upale urinarnih organa (uretritis, pijelonefritis, cistitis)

U sastav proizvoda su ušli popularni biljni ekstrakti: potočarka, aloe vera, listovi nane, cvjetovi livadskog klevera s podnožja Altaja. Ekstrakt koštica grožđa široko se koristi u kozmetičkoj industriji, a bobice soje sadrže bitne za ženski organizam materije – 

Tags:#zensko zdravlje #menopauza #trudnice #pektin #hormonski problemi #ljekovitobilje #zastita
#prirodniruski proizvodi
#fitoestrogen #ciste na jajnicima #klimaks #fitoestrogen
#onkoloske bolesti 
#policistični jajnici #miomi 

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.