Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Protiv kandide terapija

 Kandida je opasna gljivica koja pripada kvasnicama.Ima ih oko 150 vrsta ali za čovjeka 20 je važno.Kandide ima na koži i unutrašnjosti u malom broju i to je normalno ali ako se ravnoteža poremeti i poraste broj ove gljivice onda može biti opasno.Ljekar će dati određene lijekove tj.terapiju.Ali imamo nešto pored toga učiniti za naš organizam.Nazovimo ga sirup koji pomaže da se ukloni kandida kao i mnogo toga još kao što su toksini u tijelu,gljivične infekcije ali ovaj sirup još jača imunitet.



Uzmimo meda najbolje bagremovog,hladno prešani sok od aloje vere,bijeli luk,svježe brokule,korijena cikorije i propolisa.Određena količina spomenutih artikala se pomiješa i dobije se sirup-lijek za kandidu.Meda je pola kg sok je aloje to jest gela 100 ml,b.luka 3-5 čehna,svježe ili smrznute brokule i korijena cikorije po 100 gr. sve izmiješati i uzimati po jednu kašiku ujutro i navečer.


Tags:aloja vera,kandida,gljivice,recept,sirup,


No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.