Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Ženski problemi



Priča jedne žene iz BiH,koja je muku mućila godinama,ali u prirodi je našla spas:Moram se pohvaliti ,uspjela sam bez operacije da se riješim dosadne ciste na jajniku.Bila je 28 mm,još 2006.g. i predložena mi je operacija.
Na savjet komšinice,probala sam neku travu koju je ona ranije trošila i isto joj se desilo,ali joj nisam baš vjerovala.Popila sam dvije kesice te trave po receptu sa kuhanim bijelim vinom.Iznenadila sam se i ja i ginekolog,ciste nije bilo.Sada nakon godinu dana opet sam popila isti lijek,za svaki slučaj ,i na ultrazvuku ne pokazuje cistu,sve je čisto.Ovaj lijek me oporavio ,druga sam žena,okretnija,veselija.Zato ne treba se predavati,bilo koja bolest da je upitanju,lijek ima za sve.Ko ne zna naći sam, neka se obrati stručnjacima ljekarima,travarima.....Info:omangogle@gmail.com


label:ciste,jajnici,neplodnost,menzes

2 comments:

  1. Ovaj čaj je inače tajna jedne gospođe ,čija je porodica naslijedila ovaj recept.Ako nekoga zanima ovaj čaj,može poslati privatnu poruku .

    ReplyDelete
  2. pišite na meil: omangogle@gmail.com

    ReplyDelete

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.