Pretplatite se na našu
you tube stranicu-priroda zdravlje za 10
koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd. Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer sadržava razne teme uglavnom korisne.

Popular Posts

Podzemne vode i kosmička energija ubijaju naše zdravlje



Štetna energija......Da li ste vi razmišljali kada pročitate ili čujete priču u negativnoj energiji oko nas a koja dolazi od podzemnih voda ili kosmosa,da li ima u tome istine?
Mnogi su znam imali priliku da im dodje neki od stručnjaka sa aparatom i izmjeri baš u spavaćoj sobi negativnu energiju.To se i meni desilo iako su mi neki govorili da su to vjerovatno prevaranti koji prodaju svoje proizvode.Kada je taj čovjek došao i uključio aparat ,taj aparat je u spavaćoj sobi jednostavno poludio toliko je pištao.Stručnjak je pitao nas ukućane gdje ko spava i da mu ne govorimo o tome što nas boli i sl.Kada je supruga rekla gdje je njeno mjesto za spavanje ovaj je odmah odmahnuo glavom i rekao zuji ti u ušima kada ovdje legneš,bole te kukovi i tuši te u prsima,upravo je to ono što nju smeta,mene inače bole noge od nekakvog umora kao i ruke,meni je odmah to i rekao jer baš preko tih dijelova tijela ispod nas imaju podzemne vode i sijeku se ,prave čvorove gdje je veća bolest posebno kod supruge  tj. na njenoj strani kreveta.Dok u dnevnoj sobi malo gdje da ima negativne energije.Nudi on deku sa zaštitom koja je skupa i nismo ni razmatrali da je kupimo.
Ali nije o tome ovdje riječ ,mislim na deku.
Saznao sam da ima tih zaštita u ogromnim količinama, na primjer obične novine su zaštita,papiri ,negativ filma odlična zaštita,kesten divlji,koža teleća itd itd.
I vršeći potragu za zaštitom pronašao sam još dva aparata za zaštitu a radi se o Bio protektoru i  ploči.Prvi aparat  košta oko 100 KM i štiti od svih štetnih zračenja  u prečnku od 7 m a vijek tarjanja je neograničen,na forumima su mnogi naveli da su zadovoljni i  ploča koje ima u više dimenzija,što je veča ploča šititi više  kvadrata stana ili mjesta gdje se postavi ,tako da može štititi i dvorane i stadione  od prirodnih štetnih zračenja, korištenje je neograničeno sve dok se ne ošteti čovjekovom rukom. Košta od 30 do 360 KM.Koga interesuju ove  ploče koje vas štite od negativnih zračenja koja dolaze sa svih strana može kontaktikrati na meil:omangogle@gm,ail.com


nastavlja se


tag:cg ploča,od prirodnih štetnih zračenja,zuji ti u ušima

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.