Pretplatite se na našu you tube stranicu koja govori o prirodnom liječenju,ljekovitim travama,savjetima,recepti za koje niste znali itd.

Stranica na You tube je napravljena za cijelu porodicu jer razne teme je sadržavaju.
https://www.youtube.com/channel/UCy8Hde7OVnKbm4MX-qOvYuw

Popular Posts

Sigurna kupovina preko Iherba ono što vama treba je tu sa povoljnom poštarinom od 4 dolara te popust na veće iznose od 10 % https://www.iherb.com/?rcode=ARS0464

Visok krvni pritisak/tlak i srcePovišeni krvni pritisak/tlak  se mora kontrolisati.krvni pritisak ne bi trebao prelaziti granicu od 90/130,jer već od 100/140 je visok pritisak i obaveza da se javite ljekaru.Simptomi povišenog krvnog pritiska su u većini slučajeva: pulsiranje u predjelu potiljka i tjemena,ubrzani rad srca,glavobolje,nestabilnost pri hodanju,zujanje u ušima,nesvjestica, bol u grudima,osjećaj gušenja i nedostatka vazduha.

I kod zdravih ljudi može da dođe do povećanja pritiska u periodu od nekoliko sati do nekoliko dana,to je akutna hiprtenzija.

Sve je više i najčešće smrti u zadnje vrijeme od srca i krvnog pritiska,zato se treba kontrolisati i na vrijeme javiti ljekaru,preporučeni lijekovi ne mogu se piti po potrebi jer to može biti opasno.

tag:krvni pritisak/tlak

No comments:

Post a Comment

Vaš komentar će biti provjeren te objavljen ili ne objavljen.Komentari upućeni vlasniku bloga neće se objavljivati.